ING Bank: Comisioane zero pentru retrageri de la bancomatul oricărei bănci, de oriunde din lume

ING România anunţă comisioane zero pentru retrageri de la bancomatul oricărei bănci, de oriunde din lume, pentru clienţii cu salariul sau alt venit recurent la ING şi cu minim o plată cu cardul pe lună.

31817 afișări
Imaginea articolului ING Bank: Comisioane zero pentru retrageri de la bancomatul oricărei bănci, de oriunde din lume

ING Bank: Comisioane zero pentru retrageri de la bancomatul oricărei bănci, de oriunde din lume

Începând cu 5 iulie 2017, clienţii ING România care au salariul sau un alt venit recurent de minimum 700 de lei şi care efectuează minimum o plată sau un transfer bancar pe lună prin ING Card Complet vor beneficia de comisioane zero pentru operaţiuni de retragere de la ATM oriunde în lume, pentru plăţi şi încasări sau pentru servicii de administrarea a contului, cardului şi serviciului de internet banking, se anunţă într-un comunicat al băncii.

Comisionul zero este deja disponibil pentru cei care îşi deschid ING Card Complet după 3 aprilie 2017, card pe care urmează să încaseze salariul sau un venit recurent.

Din 5 iulie, se vor modifica şi comisioanele pentru clienţii care nu au salariul la ING astfel:

- 7 lei/lună pentru administrarea ING Card Complet, comparativ cu comisionul anterior de 5 lei

- 3 lei/tranzacţie pentru retrageri de la bancomatele ING sau ale oricărei alte bănci din România, comparativ cu un comision de 1,5 lei la retragerile din ATM-urile ING şi 5 lei la ATM-urile altor bănci. Majorarea comisionului de retragere pentru clienţii ING, de la ATM-urile ING, a fost influenţată de costul numerarului pe piaţa locală şi de costul de administrare a ATM-urilor.

- Comision unic de 4 euro/tranzacţie la retrageri de la un ATM din străinătate, comparativ cu formula de calcul 1% + 10 lei la retragerea din ATM internaţional cu cardul de lei sau 1% + 2,5 euro la retrageri din ATM international cu cardul de euro.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici