Inspecţia Muncii a amendat sute de firme care nu respectau măsurile de combatere a pandemiei

  • Inspecţia Muncii a controlat 2.000 de angajatori în intervalul 27 iulie - 1 august 2020 şi a acordat amenzi în valoare de peste 4,6 mil. lei
  • Mai mult de 760 de angajatori au fost sancţionaţi pentru că nu au respectat măsurile de combatere a pandemiei de COVID-19
973 afișări
Imaginea articolului Inspecţia Muncii a amendat sute de firme care nu respectau măsurile de combatere a pandemiei

Inspecţia Muncii a amendat sute de firme care nu respectau măsurile de combatere a pandemiei

Inspecţia Muncii a controlat 2.000 de angajatori în intervalul 27 iulie - 1 august 2020 şi a acordat amenzi în valoare de peste 4,6 mil. lei, conform Ziarului Financiar.
 
„Inspecţia Muncii, prin inspectoratele teritoriale de muncă, a desfăşurat, în săptămâna 27 iulie - 1 august 2020, acţiuni de control în urma cărora s-au aplicat amenzi de 4.643.100 de lei, din care 4.377.600 de lei pentru nerespectarea pre­vederilor legale în domeniul relaţiilor de muncă şi al securităţii şi sănătăţii în muncă. Au fost depistate 189 persoane care desfăşurau muncă fără forme legale şi au fost dispuse 1.742 de avertismente şi 3.712 de măsuri de remediere a neconformităţilor“, transmite Mihai Nicolae Ucă, inspector general de stat în cadrul Inspecţiei Muncii.
 
Mai mult de 760 de angajatori au fost sancţionaţi pentru că nu au respectat măsurile de combatere a pandemiei de COVID-19.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici