Întâlnirea delegaţiei FMI cu Boc a fost reprogramată pentru joi

Întâlnirea premierului interimar, Emil Boc, cu delegaţia Fondului Monetar Internaţional (FMI), stabilită iniţial pentru miercuri seara, a fost reprogramată pentru joi, au declarat agenţiei MEDIAFAX surse oficiale.

16 afișări
Imaginea articolului Întâlnirea delegaţiei FMI cu Boc a fost reprogramată pentru joi

Întâlnirea delegaţiei FMI cu Boc a fost reprogramată pentru joi (Imagine: Mediafax Foto)

Sursele citate nu au precizat motivul reprogramării întâlnirii.

La această discuţie se va discuta şi despre proiectul de buget pentru anul viitor.

Ultima discuţie dintre membrii delegaţiei FMI şi şeful Guvernului a avut loc în urmă cu o săptămână.

Adoptarea proiectului de buget pentru 2010 este una dintre condiţiile incluse în acordul încheiat cu Fondul Monetar Internaţional, pentru eliberarea în luna decembrie a unei tranşe din împrumut.

Vicepreşedintele PSD Dan Nica a declarat, marţi seară, că PSD, după consultări cu PNL şi cu UDMR, a decis să propună adoptarea, miercuri, a unei hotărâri a Parlamentului care să dea dreptul Guvernului demis condus de Emil Boc să propună un proiect de buget pe 2010.

La sfârşitul săptămânii trecute, Emil Boc a declarat că proiectul de buget pentru anul viitor va fi finalizat de Guvern în prima decadă a lunii noiembrie şi ar putea fi promovat în Parlament sub forma unei iniţiative legislative de către membrii Cabinetului care sunt şi parlamentari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici