Investiţie de peste 1 miliard de lei. Ministerul Transporturilor cumpără trenuri electrice. Când vor ajunge

Ministerul Transporturilor cumpără 20 de trenuri electrice de la o companie italiană. Este vorba despre trenuri moderne care vor fi livrate în termen de 31 de luni de la semnarea contractului.

3428 afișări
Imaginea articolului Investiţie de peste 1 miliard de lei. Ministerul Transporturilor cumpără trenuri electrice. Când vor ajunge

Investiţie de peste 1 miliard de lei. Ministerul Transporturilor cumpără trenuri electrice. Când vor ajunge

Autoritatea pentru Reformă Feroviară a desemnat joi Alstom Feroviaria S.p.A. drept câştigătoare a procedurii de licitaţie publică pentru achiziţia de trenuri electrice inter-regionale RE-iR.

Oferta financiară a societăţii a fost de 1.309.065.880 lei fără TVA, contractul de achiziţie publică urmând a fi semnat de ambele părţi la finalul perioadei legale de contestaţii.

Finanţarea proiectului este asigurată din Programul Operaţional Infrastructură Mare şi bugetul de stat.

Compania va livra 20 de trenuri electrice şi va asigura mentenanţa lor timp de 15 ani. Contractul mai prevede livrarea trenurilor în termen de 31 de luni de la semnarea documentului, precum şi instruirea personalului în ceea ce priveşte exploatarea, operarea garniturilor şi a aplicaţiilor software.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici