Investiţiile în transporturi, analizate la Mediafax Talks about Transport & Logistics

Investiţiile şi schimbările legislative pentru îmbunătăţirea activităţii de transport vor fi analizate la conferinţa Mediafax Talks about Transport & Logistics, care va avea loc marţi, 19 iulie, de la ora 10.00, la Hotel Radisson BLU.

135 afișări
Imaginea articolului Investiţiile în transporturi, analizate la Mediafax Talks about Transport & Logistics

Investiţiile în transporturi, analizate la Mediafax Talks about Transport & Logistics

Conferinţa va reuni reprezentanţi ai autorităţilor, ai transportatorilor şi ai investitorilor în logistică. Speakerii evenimentului sunt Eusebiu Pistru - secretar de stat în Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii, Constantin Isac - preşedintele Uniunii Naţionale a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR), Radu Dinescu - secretar general al UNTRR, Augustin Hagiu - preşedintele Federaţiei Operatorilor Români de Transport (FORT), Romeo Dumitru şi Adriana Pălăşan - vicepreşedinţi ai Asociaţiei Române de Logistică (ARILOG) şi William Padina - consilier afaceri europene la UNTRR.

Secretarul de stat Eusebiu Pistru va vorbi împreună cu ceilalţi participanţi despre măsurile pe care le are în vedere ministerul pentru transportatori şi despre pregătirile pentru liberalizarea pieţei din 2014.

Stadiul tronsoanelor de autostradă şi modificările în legislaţia transporturilor car ar trebui adoptate până în luna decembrie pentru a armoniza reglementările româneşti cu regulamentele europene privind accesul la profesia de operator de transport şi la piaţa transporturilor rutiere internaţionale de persoane şi de marfă sunt alte teme de discuţie.

De asemenea, lectorii vor pune în dezbatere proiectele de parcuri industriale şi ale investiţii în logistică din acest an, precum şi oportunităţile din acest sector: managementul spaţiului şi al sistemelor de depozitare şi soluţii de extindere a capacităţilor de înmagazinare.

Mediafax Talks about Transport & Logistics face parte din seria de evenimente de business Mediafax Talks, pe care Mediafax, cel mai mare furnizor de informaţie generală şi de afaceri din România, le organizează începând din 2006.

Evenimentul organizat de Mediafax cu sprijinul UNTRR are ca parteneri DSV - Global Transport and Logistics, UniCredit Leasing şi CertAsig.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici