Ioan Cezar Corâci a fost suspendat din funcţia de preşedinte al UGIR-1903

Colegiul director al UGIR-1903 l-a suspendat din funcţia de preşedinte al confederaţiei patronale pe Ioan Cezar Corâci, poziţie care până la 30 mai va fi ocupată de Marius Opran, preşedintele executiv al organizaţiei.

1010 afișări
Imaginea articolului Ioan Cezar Corâci a fost suspendat din funcţia de preşedinte al UGIR-1903

Ioan Cezar Corâci a fost suspendat din funcţia de preşedinte al UGIR-1903 (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

Opran va ocupa, până la alegerile de la sfârşitul lunii mai, funcţia de preşedinte interimar al UGIR-1903, iar preşedintele executiv interimar va fi Constantin Vasilescu, potrivit unui comunicat al organizaţiei.

"Conducerea interimară trebuie să aducă la îndeplinire următoarele sarcini (...): negocierea şi cearea unui sistem de alianţe cu alte confederaţii patronale partenere tradiţionale în vederea obţinerii în comun a unei juste repartiţii, bazată pe reprezentativitate la nivel naţional, a locurilor alocate României în strcutura patronală a noulul CES naţional şi în cele de reprezentare a oamenilor de afaceri din România în organismele europene şi internaţionale de profil", se menţionează în comunicat.

Corâci se află la conducerea UGIR-1903 din anul 2005.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici