Ion Ţiriac urcă în topul miliardarilor lumii, clasament dominat de Musk şi Bezos

2093 afișări
Imaginea articolului Ion Ţiriac urcă în topul miliardarilor lumii, clasament dominat de Musk şi Bezos

Ion Ţiriac urcă în topul miliardarilor lumii, clasament dominat de Musk şi Bezos

Ion Ţiriac a urcat 38 de poziţii în topul miliardarilor, până pe locul 2.238. Averea lui a crescut cu 300 de milioane de euro în ultimul an şi a ajuns la 1,5 miliarde de euro.

Anul trecut, fostul jucător de tenis se afla pe locul 2.276 în topul miliardarilor.

Clasamentul include 3.228 de miliardari din 68 de ţări. Cel mai bogat om din lume la ora actuală este Elon Musk, fondatorul Tesla, care are o avere de 185 de miliarde de euro, iar podiumul este completat de Jeff Bezos şi Bernard Arnault.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici