Ionuţ Popescu a demisionat de la Eximbank

Directorul general al Fondului Proprietatea a demisionat, de la 1 mai, din Consiliul de Administraţie al EximBank, unde a fost numit ca membru la începutul anului trecut, dar va activa în organismul de conducere al băncii pentru încă trei luni, potrivit reprezentanţiilor băncii.

97 afișări
Imaginea articolului Ionuţ Popescu a demisionat de la Eximbank

Ionuţ Popescu a demisionat de la Eximbank (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Ionuţ Popescu şi-a înaintat demisia din Consiliul de Administraţie al EximBank începând cu 1 mai. Potrivit contractului de mandat, are o perioadă de preaviz de trei luni", a declarat pentru MEDIAFAX directorul de relaţii publice şi marketing al EximBank, Oana Nuţă.

În luna februarie 2009, acţionarul majoritar al EximBank, Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), a schimbat şase din cei şapte membri ai Consiliului de Administraţie, inclusiv preşedintele instituţiei.

Astfel, AVAS l-a înlocuit pe fostul preşedinte al băncii, Carmen Radu, cu Ionuţ Costea, care deţinea din toamna lui 2008 funcţia de preşedinte al Emporiki Bank România. Consiliul de Administraţie al EximBank este format din preşedinte, doi vicepreşedinţi (Luminiţa Manolache şi Paul Ichim) şi patru membri neexecutivi - Liviu Voinea, Gheorghe Ionescu, Emilian Badică şi Ionuţ Popescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici