Iris- Fit & Try before you buy!

190 afișări
Imaginea articolului Iris- Fit & Try before you buy!

Inovaţie şi personalizare pentru platformele de e-commerce din industria modei IRIS- the new shopping best friend for your customer! Irisphera este un startup high-tech B2B care îşi doreşte să susţină industria de fashion prin a le oferi clienţilor finali o experienţă unică şi personalizată de shopping online. Iris este primul manechin virtual care se adaptează după înfăţişarea utilizatorului.

În funcţie de profilul acestuia şi de datele introduse, sistemul nostru bazat pe inteligenţă artificială va şti exact ce produse să îi recomande . Ulterior, utilizatorul le poate încerca 3D şi realist pe manechinul customizat în camera de proba virtuală. Vrem să diminuăm consumerismul excesiv şi returnarea produselor. Misiunea noastră este că fiecare utilizator să îşi găsească personalitatea vestimentară şi să poată achiziţiona ceea ce i se potriveşte, nu doar ceea ce este în trend. Iris User Platform va putea fi integrată pe site-ul brandurilor colaboratoare.

De asemenea, dezvoltăm şi Iris Back Office, care va găzdui depozitele virtuale asistate de inteligenţă artificială ale partenerilor noştri, cu modelele 3D ale articolelor vestimentare, create pe baza unor imagini 2D. Astfel, viitorii clienţi finali vor putea vedea dacă într-adevăr haina respectivă li se potriveşte, salvând timp şi bani cu ajutorul lui Iris.

Ne dorim să implementăm acest produs pe piaţa din România , dar şi la nivel internaţional. Ideea de conscious shopping devine din ce în ce mai necesară şi credem că putem contribui în acest proces, oferind un produs inovativ, customizabil, digital şi care încurajează sustenabilitatea. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici