Italienii au descins la Satu Mare. Producătorul de electrocasnice De’Longhi a cumpărat o uzină locală

Producătorul de electrocasnice De’Longhi din Italia a cumpărat o uzină în Satu Mare şi va dezvolta aici o nouă fabrică unde vor fi realizate espressoare de cafea.

3079 afișări
Imaginea articolului Italienii au descins la Satu Mare. Producătorul de electrocasnice De’Longhi a cumpărat o uzină locală

Italienii au descins la Satu Mare. Producătorul de electrocasnice De’Longhi a cumpărat o uzină locală

Compania mai are două unităţi de producţie pe plan local, la Jucu în Cluj şi la Salonta în Bihor.

„De’Longhi România a achizi­ţionat în februarie 2022 o uzină la Satu Mare. Nu exista nicio companie activă acolo. E vorba de o clădire industrială de 50.000 mp pe care o pregătim acum pentru producţie, producţie ce va debuta începând cu 2023. Capacitatea de producţie va fi dedicată maşinilor automate de cafea sub brandul De’Longhi“, spune Carmen Petcu, general mana­ger al De’Longhi România.

Pentru a dezvolta noua fabrică, De’Longhi va investi circa 28 mil. euro, din care jumătate de sumă este ajutor de stat, arată datele oficiale. Pentru acest proiect vor fi angajaţi 375 de oameni.

„Acest proces ne va permite fabricarea în România†a gamelor "connected" de maşini de cafea. Ajutorul de stat e dedicat acestei etape de automatizare, digitalizare, upgrade de tehnologie.“

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
delonghi,
uzină,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici