Jeff Bezos transformă mall-urile americane în depozite Amazon

  • Amazon e în discuţii cu proprietarul JC Penney şi Sears
  • Magazinele vor fi convertite în depozite pentru Amazon
  • Obiceiurile de cumpărare se orientează acum către online
1683 afișări
Imaginea articolului Jeff Bezos transformă mall-urile americane în depozite Amazon

Sursa foto: profimedia

Odată cu pandemia, mall-urile din Statele Unite au devenit urme triste ale strălucirii de altădată. Iar la asta a contribuit şi orientarea către online a cumpărătorilor.

Magazine ca JC Penney sau Sears, care acum câţiva ani aduceau profituri frumoase, sunt acum pustii, adevărate pietre de moară pentru proprietari.

Iar Jeff Bezos a mirosit că e rost de o afacere bună şi e în discuţii cu dezvoltatorul Simon Property pentru preluarea fostelor magazine şi transformarea lor în depozite pentru Amazon. Noile depozite vor face ca timpii de livrare ai gigantului online să se reducă considerabil. Afacerea e bună şi pentru Simon Property, ale cărui încasări din chirii au scăzut cu 50%.

Dave a fost într-un magazin Sears şi spune că e pustiu.

Dave, cumpărător: Am văzut o familie, e şi familia mea aici, dar asta e tot. N-am văzut niciun angajat, n-am văzut pe nimeni. Nu e nimeni aici. 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici