Jeffrey Franks: Suntem mulţumiţi să vedem cooperarea dintre miniştrii care pleacă şi cei care vin

Şeful misiunii FMI, Jeffrey Franks, a declarat, la începutul întrevederii de la Palatul Cotroceni, că este satisfăcător faptul că membrii Guvernului demis şi cei ai Guvernului desemnat cooperează şi au poziţii comune în această perioadă, ceea ce indică o continuitate a angajamentelor României.

Jeffrey Franks: Suntem mulţumiţi să vedem cooperarea dintre miniştrii care pleacă şi cei care vin (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

"Aş spune că unul dinte lucrurile pe care l-am remarcat ca fiind foarte favorabil este că a existat o cooperare între membrii Guvernului care pleacă şi cei ai Guvernului care vine. Acest lucru este extrem de util pentru noi, pentru că ne arată că va fi o continuitate a angajamentelor României, cu privire la obligaţiile internaţionale, precum şi cu privire la programul de reforme şi de consolidare economică. Este foarte satisfăcător pentru noi să vedem cum miniştrii care pleacă şi cei care vin pot veni împreună să discute cu noi şi să aibă un angajament comun pentru ca România să rămână pe poziţii", i-a spus preşedintelui Traian Băsescu şeful misiunii Fondului Monetar Internaţional.

Franks a adăugat că membrii delegaţiei comune a FMI, a Băncii Mondiale şi Comisiei Europene sunt "foarte recunoscători" membrilor celor două Cabinete "pentru acest spirit al cooperării".

De asemenea, el a ţinut să remarce "progresele excelente" făcute în discuţiile cu partea română în ultimele zile.

La întrevederea de la Palatul Cotroceni au participat şi ministrul propus pentru portofoliul Finanţelor în Cabinetul Victor Ponta, Florin Georgescu, precum şi secretarul de stat în Ministerul Finanţelor, Gheorghe Ghergina, dar şi reprezentantul României pe lângă FMI, Mihai Tănăsescu şi reprezentantul BNR Adriana Marinescu.

Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte MEDIAFAX.RO pe FACEBOOK »

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

comentează și tu Momentan sunt 2 comentarii
Taguri:
FRANKS ,
MINIŞTRI ,
COMENTARII
  • Gica 6 mai 2012

    Ce mulţumit? Tu, javră, nu eşti mulţumit niciodată.

  • stefan II 6 mai 2012

    The Biggest Rat is Franky ! ....nothing is good in Romania ! and YOU, Franky are guilty ! Argentina ? Did you remember its ?

  • vezi toate comentariile
COMENTEAZĂ ŞI TU
Eroare: Câmpurile marcate cu roşu nu sunt valide!
Comentariul a fost adǎ ugat!

Cod captcha invalid!

Introdu numǎrul din imagine:

* Faceţi click pe imagine pentru a genera alt numǎr
ŞTIRILE ZILEI
Versiunea: mobil  |  completa
ULTIMA ORĂ
Momentul în care audienţele au luat-o razna. Scene memorabile în direct. „Am un talent desăvârşit!”