Kaufland va mări salariile angajaţilor cu 1,5%, aplicând modificările fiscale adoptate de Guvern

„Ca urmare a modificărilor legislative, începând din 1 ianuarie 2018, Kaufland România preia contribuţiile aferente angajatorului în salariul brut al angajatului. Astfel, fiecare angajat va avea un salariu net mai mare, în medie cu 1,5%”, se arată într-un comunicat transmis joi de companie.

702 afișări
Imaginea articolului Kaufland va mări salariile angajaţilor cu 1,5%, aplicând modificările fiscale adoptate de Guvern

Kaufland va mări salariile angajaţilor cu 1,5%, aplicând modificările fiscale adoptate de Guvern

„Compania înţelege astfel să liniştească îngrijorările salariaţilor şi familiilor acestora şi îi asigură că, dincolo de schimbările legislative, firma face toate eforturile, cu fapte, pentru siguranţa lor salarială”, a declarat Laura Iancu, directorul de Resurse Umane al Kaufland România.

„Pe lângă tichete de masă şi asigurarea voluntară de sănătate, Kaufland oferă avantaje care sprijină angajaţii să realizeze un echilibru sănătos între viaţa personală şi cea profesională”, precizează compania.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1250 de magazine în 7 ţări şi o reţea de 115 magazine în România.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici