Kenvelo vrea să deschidă un magazin online anul viitor

Grupul de fashion Kenvelo vrea să deschidă un e-shop anul viitor, dar are în plan şi extinderea reţelei de magazine cu circa 20 de unităţi, a declarat Philippe Besadoux, directorul general al companiei.

363 afișări
Imaginea articolului Kenvelo vrea să deschidă un magazin online anul viitor

Kenvelo vrea să deschidă un magazin online anul viitor

"Am considerat că acum este momentul pentru deschiderea unui e-shop, acesta este viitorul. În Franţa este un succes. Dezvoltăm o platformă online pentru toate brandurile, împreună cu cei care au dezvoltat magazinul online al Miniprix. În România era o problemă cu transportul, dar cred că am găsit soluţia", a arătat Besadoux, prezent la conferinţa Retail Arena.

Pe lângă brandul Kenvelo, care cuprinde 42 de magazine, grupul Kenvelo are în România mărcile Time Out (10 magazine), Lee Cooper (25 de magazine) şi Tom Tailor (7 magazine).

"Time Out merge foarte bine, a fost profitabil încă de început. La fel şi Lee Cooper. Suntem profitabili şi tot profitul îl reinvestim", a arătat Besadoux.

Anul acesta, compania a investit 2 milioane de euro în deschiderea a 18 magazine şi intenţionează să menţină acelaşi buget şi ritm de extindere în 2014.

Besadoux estimează afaceri de 28-29 milioane euro în acest an pentru Kenvelo Group România.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici