Kia Motors recheamă 35.000 de vehicule vândute în SUA, pentru un defect electric

Kia Motors, al doilea mare producător auto sud-coreean, va rechema 35.000 de vehicule vândute în Statele Unite pentru remedierea unei defecţiuni la un circuit electric pentru iluminatul interior, care poate provoca aprinderea acestuia.

74 afișări
Imaginea articolului Kia Motors recheamă 35.000 de vehicule vândute în SUA, pentru un defect electric

Kia Motors recheamă 35.000 de vehicule vândute în SUA, pentru un defect electric

La începutul acestei săptămâni, constructorul auto a anunţat rechemarea a 18.000 de vehicule comericalizate în Coreea de Sud, din cauza aceluiaşi defect.

Majoritatea automobilelor rechemate în SUA au fost construite în Coreea de Sud, cu excepţia modelului Sorento R, fabricat la uzina Kia din statul american Georgia, a declarat un purtător de cuvânt al companiei.

Vehiculele vizate au fost construite în perioada septembrie 2009-iunie 2010.

Până în prezent nu a avut loc niciun accident legat de acest defect.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici