Kylie Jenner, eliminată din lista miliardarilor Forbes. Tânăra a negat acuzaţiile aduse familiei Kardashian

Revista Forbes a eliminat-o pe vedeta TV şi antreprenorul Kylie Jenner din lista sa de miliardari şi i-a acuzat familia că a „umflat” valoarea afacerii de produse cosmetice a vedetei, relatează BBC.

5849 afișări
Imaginea articolului Kylie Jenner, eliminată din lista miliardarilor Forbes. Tânăra a negat acuzaţiile aduse familiei Kardashian

Sursa FOTO: Profimedia

În tweet-uri, Kylie Jenner a respins articolul, spunând că prezintă „declaraţii inexacte şi ipoteze nedovedite”.

"Nu am cerut niciodată vreun titlu şi nici nu am minţit ca să ajung acolo", a scris ea. „Pot numi o listă de 100 de lucruri mai importante în acest moment decât să stabilesc câţi bani am”.

Forbes a inclus-o în listă pe Jenner în 2019.

Revista a pus ascensiunea vedetei pe seama succesului companiei sale de cosmetice, fondată în 2015 şi care include mărcile Kylie Cosmetics şi Kylie Skin.

Jenner a anunţat anul trecut că vinde 51% din companie gigantului Coty pentru 600 de milioane de dolari.

Forbes a precizat că a primit din partea contabilului familiei declaraţii fiscale care sugerau că firma ar fi făcut vânzări de peste 300 milioane dolari în 2016 şi că a estimat vânzări de 330 milioane dolari pentru anul următor.

Dar informaţiile furnizate de Coty, care este tranzacţionată public, au arătat că firma lui Jenner este „semnificativ mai mică şi mai puţin profitabilă”, a spus Forbes.

Prezentarea lui Coty către investitori în legătură cu afacerea a sugerat că firma a făcut vânzări de numai 125 de milioane de dolari în 2018.

"Dacă Kylie Cosmetics a făcut 125 milioane de dolari în vânzări în 2018, cum ar fi putut să facă 307 de milioane de dolari în 2016 sau 330 de milioane de dolari în 2017?", a întrebat Forbes.

În ciuda retrogradării revistei, Jenner durează cu greu.

Forbes estimează valoarea averii lui Kylie Jenner la „puţin sub 900 milioane dolari”.

Jurnaliştii Forbes au acuzat anterior şi alţi miliardari că şi-au umflat declaraţiile, inclusiv secretarul american al comerţului Wilbur Ross şi preşedintele Donald Trump.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici