Ce a făcut Ungaria după ce a mărit TVA-ul ca să ducă economia pe plus

Măsurile dure de austeritate pe care Guvernul de la Bucureşti este nevoit să le ia acum, respectiv majorarea de taxe, vor fi resimţite în principal de către populaţie şi mediul de afaceri, a declarat pentru incont.ro Gabriel Biriş, avocet specializat pe fiscalitate.

33 afișări
Imaginea articolului Ce a făcut Ungaria după ce a mărit TVA-ul ca să ducă economia pe plus

La alţii se poate! Ce a făcut Ungaria după ce a mărit TVA-ul ca să ducă economia pe plus (Imagine din arhiva Meadiafax Foto)

O majorare de taxe ar sufoca de tot firmele şi consumul şi aşa lovite puternic de criză. Ţări precum Ungaria sau Cehia au recurs deja la astfel de metode însă au şi acordat unele facilităţi mediului de afaceri.

Citeşte mai multe despre metodele folosite de alte ţări pentru a redresa economia pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici