La ce probleme trebuie să găseşti soluţia, pentru a deveni miliardar

Statutul de miliardar se obţine după o luptă îndelungată, timp în care cei mai mulţi reuşesc să găsească răspunsuri care au venit în întâmpinarea problemelor de zi cu zi cu care se confruntă oamenii, scrie Business Magazin.

1666 afișări
Imaginea articolului La ce probleme trebuie să găseşti soluţia, pentru a deveni miliardar

La ce probleme trebuie să găseşti soluţia, pentru a te îmbogăţi.

Business Insider a realizat o listă cu cinci probleme ale căror rezolvări i-ar putea aduce celui care găseşte o soluţie miliarde de dolari.

1. Energie Wireless

Uitaţi de baterii. Viitorul autonomiei telefoanelor, tabletelor nu este legat de baterii, ci de energie wireless. Încearcă să-ţi dai seama cum ai putea transforma un TV sau transmisia celulară într-o sursă de energie.

2. Internet în zone rurale, izolate

Vitezele de internet la oraşe sunt ameţitoare, însă există în continuare multe zone de pe glob unde internetul nici măcăr nu a ajuns, mai ales în ţările în curs de dezvoltare. Rezolvarea acestei probeleme nu este una simplă. Atât Google, cât şi Facebook lucrează la asta.  Dacă găseşti o metodă mai rapidă, mai ieftină decât Google de a oferi internet în zonele izolate ai putea face miliarde de dolari.

3. Energie solară ieftină şi scalabilă

Panourile solare sunt în vogă şi folosite des în cartierele scumpe din oraşele lumii, dar încă sunt foarte scumpe, ceea ce le face inaccesibile oamenilor din pătura de mijloc şi celor săraci. Creează un panou solar ieftin şi eficient şi ai dat lovitura.

CITEŞTE CONTINUAREA PE BM

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici