Land Rover va lansa noul model Discovery Sport în 2015. Ce dotări va avea şi care este preţul de pornire

Producătorul britanic de maşini sport de lux Land Rover va lansa modelul compact Discovery Sport la începutul lui 2015, acţiune care face parte din planul de revizuire a gamei de modele oferite clienţilor.

640 afișări
Imaginea articolului Land Rover va lansa noul model Discovery Sport în 2015. Ce dotări va avea şi care este preţul de pornire

Land Rover va lansa noul model Discovery Sport în 2015. Ce dotări va avea şi care este preţul de pornire

Noul automobil va avea un preţ de pornire de 53.400 de dolari, fiind una dintre cele mai ieftine maşini comercializate de Land Rover, după modelul de teren Defender şi Range Rover Evoque, informează Bloomberg.

Discovery Sport va fi disponibil în două variante, cu cinci sau şapte locuri. Printre dotările noului model se numără sistemul autonom de frânare de urgenţă şi airbagurile pentru pietoni, care se deschid pe parbriz în momentul unui eventual impact.

Lansarea noului model face parte din planul de modernizare a gamei de automobile oferite de Land Rover, ca răspuns la strategia competitorilor din industria maşinilor de lux de a intra pe piaţa SUV-urilor. Atât Bentley, marcă a Volkswagen, cât şi Maserati, brandul Fiat, au anunţat că plănuiesc lansarea unor modele crossover.

Producătorul britanic, deţinut de compania Tata Motors din India, cheltuieşte sume mari de bani pentru crearea unor noi modele, cu scopul de a deveni un jucător important la nivel global, pe segmentul premium. De asemenea, divizia Jaguar Land Rover a Tata Motors a anunţat că are în plan şi extinderea în alte segmente ale pieţei.

De altfel, Jaguar va introduce pe piaţă noul sedan compact XE în 8 septembrie şi va începe livrările în 2015. Modelul va intra, astfel, în competiţie cu modelul Seria 3 al BMW şi cu Mercedes-Benz C-Class al producătorului Daimler.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici