Lanţul de restaurante Burger King dispare de pe piaţa românească. Care este motivul

Operatorul francizei Burger King va închide săptămâna aceasta ultimele două restaurante pe care le mai avea în România. În ultimele zile au fost închise alte trei locaţii - Băneasa Shopping City, Plaza România şi Bucureşti Mall.

1428 afișări
Imaginea articolului Lanţul de restaurante Burger King dispare de pe piaţa românească. Care este motivul

Lanţul de restaurante Burger King dispare de pe piaţa românească. Care este motivul (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Lanţul de fast-food Burger King, adus pe piaţa locală în urmă cu circa patru ani de oamenii de afaceri Eli Davidai şi Marius Nasta, a intrat pe 8 iunie în insolvenţă la cererea centrului comercial Liberty Center.

"Atlantic Restaurant System, operatorul Burger King în România, a intrat în procedură de insolvenţă. Conform prevederilor legale, un administrator a fost numit din oficiu pentru a prelua compania", spun reprezentanţii Burger King fără a da alte detalii.

Citeşte mai multe despre situaţia lanţului de restaurante Burger King în România pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici