Legea bugetului va ajunge la Parlament pe 25 ianuarie

Primul ministru, Sorin Grindeanu a cerut ministrului Finanţelor să înceapă întâlnirile cu reprezentanţii ministerelor astfel încât legea bugetului să ajungă la Parlament pe 25 ianuarie.

605 afișări
Imaginea articolului Legea bugetului va ajunge la Parlament pe 25 ianuarie

Legea bugetului va ajunge la Parlament pe 25 ianuarie

Premierul Sorin Grindeanu a cerut ministrului Finanţelor, în cadrul şedinţei de Guvern de joi, să înceapă să se întâlnească cu reprezentanţii celorlalte ministere pentru ca până pe 25 ianuarie bugetul să ajungă la Parlament.

"În această seară vom discuta programul cu fiecare ordonator în parte astfel încât până duminică seară să avem o listă completă a cheltuielilor. De mâine începem să ne întâlnim cu reprezentanţii ministerelor astfel încât să ne putem încadra în termen şi pe 25 ianuarie legea să ajungă la Parlament", a declarat, Viorel Ştefan, ministrul Finanţelor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici