Licitaţie MApN de 14,3 milioane de euro pentru un sistem de protecţie faţă de ameninţări cibernetice

Ministerul Apărării Naţionale va organiza, la 10 martie, o licitaţie pentru cumpărarea unui sistem naţional de protecţie a infrastructurilor IT&C de interes naţional faţă de ameninţările provenite din spaţiul cibernetic, contractul fiind estimat la 69,3 milioane de lei (14,3 milioane de euro).

994 afișări
Imaginea articolului Licitaţie MApN de 14,3 milioane de euro pentru un sistem de protecţie faţă de ameninţări cibernetice

Licitaţie MApN de 14,3 milioane de euro pentru un sistem de protecţie faţă de ameninţări cibernetice (Imagine: Shutterstock)

Suma include TVA.

Cu o durată de 12 luni, proiectul va fi finanţat din fonduri europene nerambursabile.

Criteriul de atribuire este preţul cel mai scăzut.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici