Lider sindical, REPLICĂ la afirmaţia despre bugetari a lui Teodorovici: Dacă 20% din politicieni ar pleca, n-ar simţi nimeni

Preşedintele Alianţei Naţionale a Sindicatelor Bugetarilor SED LEX, Vasile Marica, a declarat vineri, pentru MEDIAFAX că dacă 20% din politicieni ar pleca, n-ar simţi nimeni, în replică la afirmaţiile ministrului Finanţelor, Eugen Teodorovici, care a spus acelaşi lucru despre funcţionarii publici.

7378 afișări
Imaginea articolului Lider sindical, REPLICĂ la afirmaţia despre bugetari a lui Teodorovici: Dacă 20% din politicieni ar pleca, n-ar simţi nimeni

Lider sindical, replică la afirmaţia lui Teodorovici: Dacă 20% din politicieni ar pleca, n-ar simţi nimeni

„Dacă 20% dintre funcţionarii din administraţia centrală ar pleca, n-ar simţi nimeni. Ba mai mult, lucrurile ar merge chiar mai bine. Suntem o administraţie de supereroi”, a spus ministrul Finanţelor, într-un interviu pentru DC News.

În replică, Vasile Marica a declarat: „Dacă 20% din politicieni ar pleca, sau chiar dacă toţi politicienii ar pleca, n-ar simţi nimeni. Mai puţin importante sunt însă declaraţiile politice, importantă este realitatea în care trăim, aceea că, spre exemplu, niciun funcţionar din Finanţe nu şi-a luat concediu în luna iulie, pentru a creşte colectările la buget. Iar colectările au crescut cu 4 miliarde de lei”.

„Noi lucrăm în condiţiile în care nu avem calculatoare, nu avem maşini, facem administraţie cu sapa, în curând instituţiile publice n-au să mai poată funcţiona”, a mai spus preşedintele SED LEX.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici