Lidl deschide două magazine săptămâna viitoare, în Bucureşti şi Craiova. Câte magazine va deschide în acest an

Retailerul german Lidl deschide săptămâna viitoare, joi, două magazine noi, în Bucureşti şi Craiova, şi ajunge astfel la o reţea de 175 unităţi la nivel naţional, potrivit unui anunţ al companiei.

1025 afișări
Imaginea articolului Lidl deschide două magazine săptămâna viitoare, în Bucureşti şi Craiova. Câte magazine va deschide în acest an

Lidl deschide două magazine săptămâna viitoare, în Bucureşti şi Craiova. Câte magazine va deschide în acest an (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

Magazinul din Capitală este situat pe bulevardul Theodor Pallady din sectorul 3, iar cel din Craiova pe strada Maramureş.

De la începutul anului, retailerul a deschis alte cinci magazine noi, în Iaşi, Arad, Bucureşti, Popeşti Leordeni şi Timişoara, a schimbat locaţia unui magazin din Târgu Mureş şi a închis o unitate din Drobeta Turnu Severin.

Compania a anunţat pentru acest an 15 deschideri noi.

Lidl a intrat pe piaţa locală în 2010, când a preluat de la grupul Tengelmann cele aproximativ 100 de magazine de discount Plus.

Potrivit unui raport al Consiliul Concurenţei, Lidl se situează pe locul trei într-un top al marilor retaileri, după vânzările din 2012, fiind depăşit de Kaufland şi Carrefour.

Lidl are peste 3.800 de angajaţi în reţeaua de magazine, centrele regionale de distribuţie şi în sediul central. Compania este parte a grupului german Lidl & Schwartz, care mai operează pe plan local reţeaua de hipermarketuri Kaufland.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici