Linia de cale ferată Coşlariu-Cluj va fi modernizată. CFR a desemnat firma care va face proiectul

Compania CFR SA a desemnat joi câştigătorul licitaţiei pentru elaborarea studiului de fezabilitate şi a proiectului tehnic pentru modernizarea liniei de cale ferată Coşlariu – Cluj-Napoca.

1655 afișări
Imaginea articolului Linia de cale ferată Coşlariu-Cluj va fi modernizată. CFR a desemnat firma care va face proiectul

Linia de cale ferată Coşlariu-Cluj va fi modernizată. CFR a desemnat firma care va face proiectul

Astfel, studiul de fezabilitate şi proiectul tehnic vor fi realizate de asocierea TPF Inginerie SRL – S.C. ISCPF SA – S.C. Baicons Impex SRL.

Potrivit CFR SA, contractul de achiziţie publică va fi semnat după finalizarea perioadei legale de contestaţii.

Oferta financiară a asocierii a fost de 41.842.445 lei, fără TVA.

Studiul de fezabilitate şi proiectul tehnic au drept scop identificarea soluţiei optime din punct de vedere tehnic, economic şi operaţional pentru modernizarea liniei de cale ferată Coşalariu-Cluj, în lungime de aproximativ 99 km.

Obiectivul general al contractului este modernizarea infrastructurii pentru creşterea numărului de pasageri şi a volumului de mărfuri transportate, precum şi creşterea vitezei de circulaţie şi, implicit, reducerea duratei de călătorie pe întreaga secţiune.

Durata contractului este de 23 de luni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici