Lista comercianţilor obligaţi să accepte plăţi cu cardul se extinde, cuprinzându-i şi pe angrosişti

Lista comercianţilor obligaţi să accepte plăţi cu cardul urmează să fie extinsă, potrivit unui proiect de act normativ adoptat de Senat.

255 afișări
Imaginea articolului Lista comercianţilor obligaţi să accepte plăţi cu cardul se extinde, cuprinzându-i şi pe angrosişti

Lista comercianţilor obligaţi să accepte plăţi cu cardul se extinde, cuprinzându-i şi pe angrosişti

Potrivit www.avocatnet.ro, în listă sunt cuprinse şi firmele care cumpără mărfuri în cantităţi mari (angro) sau cele care desfăşoară activităţi de prestări servicii şi care realizează anual o cifră de afaceri de cel puţin 10.000 de euro vor avea obligaţia de a accepta ca mijloc de plată cardurile de debit şi cele de credit.

În plus, şi acestea vor putea acorda clienţilor, la cerere, un avans în numerar de până la 200 de lei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici