Louis Vuitton nu mai cumpără Tiffany. Care este motivul?

  • În luna noiembrie 2019 a fost semnat un acord prin care LVMH urma să cumpere Tiffany
  • Aceasta tranzacţie valora 16.2 miliarde de dolari
  • Din cauza neînţelegerilor legate de termenul limita, tranzacţia va fi anulată
642 afișări
Imaginea articolului Louis Vuitton nu mai cumpără Tiffany. Care este motivul?

FOTO: Profimedia

Compania care deţine Louis Vuitton şi Dior renunţă la achiziţia firmei de bijuterii Tiffany. Motivul? Termenul limită este amânat fie de producătorul american de bijuterii, fie de Ministerul de Externe al Franţei.
 
SUA ar urma să impună tarife vamale suplimentare pentru produsele franţuzeşti. În aceste condiţii, compania franceză ameninţă că renunţă la achiziţia de 16 miliarde de dolari.
 
Autor: Denisa Forţu 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici