Lucid Air, un rival de lux pentru Tesla, îşi dezvăluie interiorul impresionant

  • Editorii de la Business Insider spun că au condus un model Lucid Air, un nou rival al companiei Tesla condusă de Elon Musk.
  • Modelul Grand Touring Performance Lucid împrumutat costă 180.000 de dolari.
  • Are un interior contemporan, cu multă piele şi mai multe ecrane.
1615 afișări
Imaginea articolului Lucid Air, un rival de lux pentru Tesla, îşi dezvăluie interiorul impresionant

Lucid Motors

Lucid Motors, o companie americană de maşini electrice, a prezentat interiorul noului său model Lucid Air, care urmează să fie lansat în 2023.

Lucid Air este un sedan de lux care promite o performanţă extraordinară, o autonomie record şi un design sofisticat, scrie Insider.

Interiorul maşinii este inspirat de aviaţia şi arhitectura californiană şi oferă un spaţiu generos, materiale de calitate şi tehnologie avansată.

Include un grup simplu de indicator digital care afişează informaţii cheie, cum ar fi intervalul, odometrul şi modul de conducere.

În stânga acestuia, este un mic ecran tactil cu câteva butoane care nu se schimbă niciodată. Este o atingere plăcută, având în vedere lipsa comutatoarelor obişnuite din Air.

Ecranul principal de infotainment al Air se află pe partea opusă unde pot fi accesate  navigaţia, radioul şi Apple CarPlay.

Mai jos este cel mai mare ecran. Este locul în care şoferii pot seta încălzirea scaunelor, iluminatul interior şi şi moduri de conducere.

Uşile se deschid surprinzător de larg şi nu este nevoie să fie trântite, având închidere soft.

Între scaunele din faţă, există un încărcător wireless care ţine telefonul pe verticală.

Deoarece aceasta este o maşină de lux extrem de scumpă, pasagerii de pe scaunele din spate beneficiază de facilităţi precum scaune încălzite, propriile orificii de aerisire şi un mic spaţiu de depozitare.

Lucid Air are un preţ de pornire de 87.400 de dolari şi concurează direct cu Tesla Model S, liderul pieţei de maşini electrice de lux

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici