Lukoil a ieftinit benzina şi motorina

Lukoil a redus, miercuri, preţul benzinei cu şase bani pe litru şi pe cel al motorinei cu trei bani pe litru, a anunţat compania.

26 afișări
Imaginea articolului Lukoil a ieftinit benzina şi motorina

Lukoil a ieftinit benzina şi motorina

Astfel, benzina COR 95 fără plumb este comercializată, de miercuri, cu 3,87 lei pe litru, iar sortimentul COR 98 fără plumb Super Euroluk cu 4,33 lei pe litru.

La motorină preţurile au fost reduse la 3,69 lei pe litru pentru gama Euro L Diesel şi la 3,98 lei pe litru pentru Super Euro L Diesel.

Lukoil deţine în România peste 300 de benzinării şi controlează şi rafinăria Petrotel-Lukoil de la Ploieşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici