Măcelărie de lux în Capitală: Cât costă un kilogram din cea mai scumpă carne de vită din lume

Hugo Desnoyer, cunoscut în Franţa drept "măcelarul pentru staruri", furnizor al Palatului Elysée şi al celor mai mari restaurante din Paris a deschis la Bucureşti o măcelarie împreună cu Cristian Preotu, General Manager al lanţului de delicaterii Le Manoir. Măcelăria Le Boucherie Francaise, prima de acest gen în Bucureşti, a fost deschisă cu o investiţie de 150.000 de euro şi aşteaptă în primul an o cifră de afaceri de 500.000 de euro.

2278 afișări
Imaginea articolului Măcelărie de lux în Capitală: Cât costă un kilogram din cea mai scumpă carne de vită din lume

Măcelărie de lux în Capitală: Cât costă un kilogram din cea mai scumpă carne de vită din lume (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

De aici poţi cumpăra, alături de vinuri exclusiviste şi brânzeturi franţuzeşti, specialităţi de carne precum vită Aubrac, ce provine de la vite crescute pe muntele Aubrac situat la o altitudine de peste 1000 m, hrănite cu cereale şi iarbă, vită Limousine, cea mai savuroasă carne franţuzească dar şi pui De Bresse şi de Patis, consideraţi cei mai buni pui din lume, crescuţi cu cereale şi ceaiuri pentru digestie, scrie Ziarul Financiar.

Preţul pentru un kilogram de vită se încadrează între 250 şi 1700 de lei, cât costă cea mai scumpă carne de vită din lume provenită de la vacile Wagyu, din Japonia. Măcelăria de află pe strada Puţul lui Zamfir, nr.60.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici