MALL nou în Târgu-Jiu: NEPI deschide joi un centru comercial cu o investiţie de 30 milioane de euro - FOTO

Fondul sud-african de investiţii NEPI, unul cei mai importanţi investitori imobiliari din România, deschide joi centrul comercial Shopping City Târgu-Jiu, investiţie de 30 de milioane de euro, al doilea proiect de acest tip lansat de fond în acest an.

4981 afișări
Imaginea articolului MALL nou în Târgu-Jiu: NEPI deschide joi un centru comercial cu o investiţie de 30 milioane de euro - FOTO

MALL nou în Târgu-Jiu: NEPI deschide joi un centru comercial cu o investiţie de 30 milioane de euro - FOTO (Imagine: zf.ro)

Cu acest proiect, NEPI gestionează în România centre comerciale totalizând peste 350.000 de metri pătraţi, printre cele mai importante Ploieşti Shopping City, City Park Constanţa sau Vulcan Value Center Bucureşti. De asemenea, fondul sud-african de investiţii are în curs de dezvoltare centrul comercial Mega Mall din zona Pantelimon.

Proiectul are o suprafaţă închiriabilă de 27.000 de metri pătraţi, iar printre chiriaşi se numără Carrefour, H&M, Takko, Deichmann, JYSK, CCC, Altex şi Flanco şi operatorul de cinematografe Cinema City.

Acesta este cel de-al doilea centru comercial deschis de NEPI în acest an, după ce la începutul lunii septembrie fondul a deschis în Bucureşti Vulcan Value Center.

NEPI are în dezvoltare în România investiţii de peste 460 de milioane de euro, în proiecte noi sau în extensii de proiecte existente, suprafaţa totală închiriabilă la finalizare fiind estimată la peste 250.000 metri pătraţi.

Mai multe fotografii cu centrul comercial din Târgu-Jiu pot fi văzute aici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici