Marian Alecu pleacă de la conducerea Mc Donald's

Directorul general al McDonald’s România, Marian Alecu, pleacă din companie după 16 ani de activitate şi 12 ani în care a ocupat funcţia de conducere, poziţia sa urmând să fie preluată, din octombrie, de COO-ul McDonald's pe Rusia & Europa de Est, Karen Bishop.

291 afișări
Imaginea articolului Marian Alecu pleacă de la conducerea Mc Donald's

Marian Alecu pleacă de la conducerea Mc Donald's (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto/Publimedia)

"După o carieră de 16 ani în cadrul sistemului McDonald's, dintre care 12 ani în funcţia de director general, Marian Alecu a luat decizia să se retragă din cadrul companiei pentru a dezvolta noi oportunităţi. Lui Marian Alecu îi va urma la conducere, începând cu 1 octombrie, Karen Bishop, COO al McDonald's Rusia & Europa de Est", a declarat Atena Balint, PR supervisor în cadrul McDonals's România.

Karen Bishop şi-a început cariera în 1981, în cadrul companiei McDonald's Canada, şi a contribuit la începutul anilor '90 la consolidarea operaţiunilor din Rusia.

Totodată, Bishop a condus operaţiunile companiei din Belarus, Ucraina şi Suedia şi a fost membru al consiliului de operaţiuni din sistemul McDonald's din Europa.

În România, reţeaua Mc Donald's este formată din 60 de restaurante.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici