Marile reţele comerciale folosesc inteligenţa artificială pentru a anticipa nevoile consumatorilor

  • Până la finalul anului, reţelele comerciale gigant îţi vor anticipa nevoile de consum
  • Cu ajutorul inteligenţei artificiale ţi se face un profil al consumatorului, conform BBC
  • Vei primi oferte personalizate pe baza cardului de loialitate sau aplicaţiilor de cumpărături
214 afișări
Imaginea articolului Marile reţele comerciale folosesc inteligenţa artificială pentru a anticipa nevoile consumatorilor

Marile reţele comerciale folosesc inteligenţa artificială pentru a anticipa nevoile consumatorilor

Cum ar fi să ţi se citească gândurile? Să ţi se ghicească nevoile înainte de a realiza că le ai? Marile reţele comerciale şi-au pus ambiţia să realizeze asta.

Un reportaj BBC îţi spune că, până la finalul anului, cu ajutorul inteligenţei artificiale, marii comercianţi vor fi capabili să prezică ce vei cumpăra.

Dacă în weekend obişnuieşti să bei alcool sau ai o zi în care trişezi dieta şi mănânci ciocolată, fix în zilele acelea primeşti oferte personalizate.

Practic, din cardurile de loialitate, din aplicaţiile tale de cumpărături ţi se va face un profil de consumator. În  SUA, Germania şi Marea Britanie, deja clienţilor li se ghicesc nevoile.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici