Marile ţări producătoare de petrol s-au înţeles să reducă producţia pentru a stabiliza preţul aflat în cădere liberă

OPEC, Rusia şi celălalte mari ţări producătoare de petrol s-au înţeles duminică să taie producţia cu aproape 10% pentru a stabiliza preţul petrolului care a fost puternic afectat de criza provocată de coronavirus, relatează Reuters.

1074 afișări
Imaginea articolului Marile ţări producătoare de petrol s-au înţeles să reducă producţia pentru a stabiliza preţul aflat în cădere liberă

Marile ţări producătoare de petrol s-au înţeles să reducă producţia pentru a stabiliza preţul aflat cădere liberă

Grupul cunoscut ca şi OPEC+ s-a înţeles să reducă producţia cu 9.7 milioane de barili pe zi pentru lunile Mai-Iunie după un compromis cu Mexicul, au precizat mai multe surse pentru Reuters.
 
Ministrul Energiei din Kazahstan a confirmat înţelegerea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici