Masaj sau Tae Bo la birou? Topul celor mai apreciate companii, după beneficiile pe care le oferă angajaţilor!

Aţi auzit probabil de şedinţele gratuite de masaj, de exerciţiile de căţărat sau de prânzurile cu sushi pe care le oferă Google. Chiar dacă poate părea greu de crezut, într-unele dintre cele mai cunoscute companii din toată lumea, angajaţii beneficiază de tot felul de stimulente şi de activităţi peste programul de lucru, tocmai pentru a-i face să se simtă la birou ca acasă şi pentru a veni de plăcere la muncă.

149 afișări
Imaginea articolului Masaj sau Tae Bo la birou? Topul celor mai apreciate companii, după beneficiile pe care le oferă angajaţilor!

Masaj sau Tae Bo la birou? Topul celor mai apreciate companii, după beneficiile pe care le oferă angajaţilor! (Imagine: Laszlo Raduly/Mediafax Foto)

Într-un top realizat de Business Insider, pe baza părerilor angajaţilor din cele mai mari corporaţii ale Americii, exprimate pe site-ul Glassdoor, se regăsesc, printre altele, Southwest Airlines, Google, Apple sau Goldman Sachs.

1. Southwest Airlines a fost catalogată de către angajaţi ca având o atmosferă familială la birou, cu salarii şi beneficii excelente, cu vacanţe gratis şi cu şefi foarte apropiaţi de angajaţi.
Angajaţii mai comenteaza că, având în vedere că atmosfera este atât de relaxată, angajaţii se simt ca în vacanţă şi, în afara piloţilor, nu vezi prea des pe cineva îmbrăcat în haine de birou. Uniforma de serviciu o constituie jeanşii şi tricourile.
Citeşte mai multe despre cele mai apreciate companii pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici