Video Maşinile de lux, o pasiune costisitoare căreia criza nu îi poate pune frână. Preferinţele românilor în luna martie

  • 25 Porsche, 4 Lamborghini şi 3 Ferrari au fost cumpărate în România, în luna martie
  • Mercedes-Benz este în top, cu 281 de maşini noi cumpărate
  • Dacia Renault şi Ford sunt mărcile cele mai afectate în această criză
543 afișări

Dacă ai o pasiune costisitoare, poate criza economică să te oprească din a investi mai mult? Poate că eşti dintre cei chibzuiţi, dar sunt şi români care nu pot trăi fără maşinile de lux, de exemplu. Nici măcar acum, când ţara se confruntă cu pierderi financiare mari, arată ZF.

Luna trecută au fost cumpărate 4 Lamborghini, 3 Ferrari şi 25 Prosche. Cele mai multe modele a vândut Mercedes-Benz: aproape 300. Trebuie să ştii însă că toate aceste achiziţii reprezintă doar un sfert din cele 40 de mărci aflate pe piaţa noastră. La polul opus, cele mai proaste vânzări au fost la Renault şi Ford. 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici