Maşinile electrice vor merge mai mult. Un sistem nou, prezentat în premieră

  • Tula a prezentat DMD (Dynamic Motor Drive) la International Vienna Motor Symposium
  • Compania susţine că acest produs micşorează pierderile motorului electric şi creşte eficienţa
  • Folosirea DMD la un motor electric are potenţialul de a creşte autonomia vehiculului
14287 afișări
Imaginea articolului Maşinile electrice vor merge mai mult. Un sistem nou, prezentat în premieră

Sursa FOTO: Profimedia

La telefon te-ai obişnuit că trebuie să îl încarci zilnic. Mai nou şi maşina depinde de baterii. În cazul acestora, problema e legată de eficienţa scăzută.

Eficienţa maximă pentru motorul unei maşini electrice tipice este doar atunci când operează la greutate medie şi viteză medie. Motoarele care operează în afara acestor zone suferă din cauza ineficienţei ceea ce reduce autonomia vehicului.
 
Tula, o companie specializată în propulsie eficientă, a prezentat un nou sistem care are potenţialul de a îmbunătăţi semnificativ maşinile electrice.
 
Sistemul Dynamic Motor Drive reduce dependenţa de materiale rare şi creşte eficienţa motorului. Asta pentru că un motor electric performează la doar 70% din potenţial în condiţii reale.
 
La evenimentul de la Viena, Tula a prezentat noul sistem care ajută la creşterea autonomiei maşinilor şi reducerea energiei consumate. Sistemul poate fi instalat pe orice maşină electrică, fie ea Tesla, Audi sau Volkswagen.
 
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici