MasterCard şi Visa au înregistrat câte cinci tranzacţii cu cardul pe 11 octombrie eligibile pentru Loteria fiscală

Posesorii de carduri MasterCard şi Maestro, respectiv Visa au realizat câte cinci tranzacţii cu valori între 772 lei şi 772,99 lei pe 11 octombrie, fiind eligibili pentru unul dintre cele 100 de premii acordate în cadrul Loteriei fiscale, dacă au păstrat bonurile.

395 afișări
Imaginea articolului MasterCard şi Visa au înregistrat câte cinci tranzacţii cu cardul pe 11 octombrie eligibile pentru Loteria fiscală

MasterCard a înregistrat cinci tranzacţii cu cardul pe 11 octombrie eligibile pentru Loteria fiscală

Majoritatea tranzacţiilor Mastercard au fost efectuate în Bucureşti, Cluj sau Sibiu, a transmis procesatorul de plăţi într-un comunicat.

La extragerea de duminică a Loteriei bonurilor fiscale au ieşit câştigătoare bonurile în valoare de 772 lei emise la 11 octombrie, cererile pentru revendicarea premiilor, în valoare totală de un milion de lei, putând fi depuse de luni la sediile ANAF.

Prima etapă de selecţie a Loteriei fiscale pentru bonurile emise în luna octombrie a constat în extragerea din urne a bilelor care desemnează ziua şi valoarea bonurilor câştigătoare. După centralizarea cererilor de revendicare a premiilor, dacă numărul acestora este mai mare de 100, va fi organizată cea de a doua extragere, pentru determinarea celor 100 de bonuri câştigătoare.

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finantelor Publice, al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al CN Loteria Română, pentru o perioadă de minimum 30 de zile.

La extragere au participat toate bonurile fiscale emise în perioada 1-31 octombrie, fără să fie necesară înregistrarea prealabilă a acestora într-o bază de date.

Cererile de revendicare pot fi depuse începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câştigătoare trebuie să depună bonurile fiscale în original, alături de copia actului de identitate şi de o cerere, la orice administraţie fiscală.

Un bon fiscal este considerat câştigător doar dacă îndeplineşte cumulativ condiţiile prevăzute de lege, având înscrise elementele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat, precum logotipul şi seria fiscală ale aparatului de marcat electronic fiscal, data şi ora emiterii precum şi numărul de ordine.

Fiecare unitate teritorială ANAF la care se depun bonuri fiscale câştigătoare în prima etapă de selecţie va elibera o copie a acestora cu menţiunea "conform cu originalul", pe care va fi scris numărul unic de înregistrare. Pentru asigurarea transparenţei, lista cu numerele unice de înregistrare ale cererilor de revendicare va fi publicată pe site-urile MFP şi ANAF.

După stabilirea celor 100 de bonuri fiscale câştigătoare, acestea vor fi centralizate şi transmise în termen de două zile către ANAF în vederea încărcării rezultatelor în "Baza de date privind Loteria bonurilor fiscale", respectiv pentru verificarea autenticităţii bonurilor fiscale câştigătoare de către Direcţia Generală Antifraudă Fiscală, prin direcţiile regionale.

Pentru extragerea din 20 septembrie au fost depuse 35 de cereri de revendicare, iar pentru cea de la 18 octombrie 26 de cereri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici