Măsurile luate de Credit Europe Bank pentru clienţii afectaţi de criza provocată de coronavirus

Credit Europe Bank oferă clienţilor săi persoane fizice care deţin credite ipotecare şi sunt afectaţi de pandemia de COVID-19 posibilitatea de a-şi amâna ratele la cerere şi decide suspendarea iniţierii de noi proceduri de executare silită a clienţilor persoane fizice.

869 afișări
Imaginea articolului Măsurile luate de Credit Europe Bank pentru clienţii afectaţi de criza provocată de coronavirus

Măsura luată de Credit Europe Bank pentru clienţii afectaţi de criza provocată de cronavirus

În cazul clienţilor persoane fizice care deţin credite ipotecare şi sunt afectaţi direct de epidemia de COVID-19 cu privire la plata ratelor, Credit Europe Bank oferă soluţii de la caz la caz, în baza cererilor, iar clienţii sunt informaţi de bancă de paşii şi documentaţia necesară pentru fiecare solicitare primită.

Credit Europe Bank recomandă totodată clienţilor utilizarea canalelor online alternative (cum ar fi Internet Banking) pentru a evita deplasarea la unităţile CEB unde este permisul accesul a maximum 3 clienţi în acelaşi timp în contextul dat şi apelarea serviciului de call center CEBLine la 0801.000.000 (număr apelabil din reţeaua Telekom România) sau 0750.000.000 (număr apelabil din orice reţea de telefonie fixă sau mobilă, inclusiv internaţional), disponibil non-stop.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici