Mediafax Talks about Auto Industry - Stroe: Pregătirile pentru lansarea "Logan 2" sunt în grafic

Pregătirile pentru "Logan 2" sunt în grafic, maşina urmând să fie lansată în acest an, a declarat, miercuri, Constantin Stroe, vicepreşedintele Automobile Dacia.

308 afișări
Imaginea articolului Mediafax Talks about Auto Industry - Stroe: Pregătirile pentru lansarea "Logan 2" sunt în grafic

Stroe: Pregătirile pentru lansarea "Logan 2" sunt în grafic

"Suntem în grafic. Vom ieşi anul acesta cu un produs nou", a afirmat Stroe, la conferinţa Mediafax Talks about Auto Industry, răspunzând unei întrebări.

Întrebat în ce măsură "Logan 2" va fi similar actualului model, Stroe a spus că nu agreează termenul "Logan 2", că vor exista elemente de bază asemenătoare, mai ales pe partea de mecanică, dar "este o altă maşină".

El a precizat că pentru construcţia unei maşini este nevoie de un ciclu tehnologic de cel puţin 3 ani şi jumătate.

Stroe a adăugat că Dacia are un portofoliu de comenzi care îi permite să nu recurgă la disponibilizări în acest an, unul însă foarte dificil.

Totodată, el a mai spus că deşi clientul Dacia este "tânăr şi frumos" au început să cumpere modelele companiei şi persoane din categoria de vârstă 30-50 ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici