"Mediafax Talks about Transport&Logistics": Principalele teme dezbătute în cadrul conferinţei

Agenţia de presă Mediafax a organizat joi, conferinţa "Mediafax Talks about Transport&Logistics" - ediţia a V-a.

320 afișări
Imaginea articolului "Mediafax Talks about Transport&Logistics": Principalele teme dezbătute în cadrul conferinţei

Transporturile rutiere şi feroviare, în dezbatere la "Mediafax Talks about Transport&Logistics"

La conferinţă au fost prezenţi următorii lectori: Gelu DAE – Director general, Autoritatea Feroviară Română; Robert DOBRE - consilier superior în Ministerul Transporturilor, responsabil AM POS Transport; Adriana ŞERBĂNESCU - Şef serviciu, Biroul Electronic European şi restituire de acciză, Autoritatea Rutieră Română; Radu DINESCU – Secretar General, UNTRR; Felix PĂTRĂŞCANU – Managing partner, Fan Courier; Otilian NEAGOE – Preşedinte, Consiliul de Supraveghere din domeniul feroviar; Vlad NICHITA – Preşedinte, Organizaţia Patronală a Societăţilor Feroviare Private din România; Constantin ISAC - Vicepreşedinte UNTRR

Principalele teme dezbătute în cadrul conferinţei

Conferinţa "Mediafax Talks about Transport&Logistics" face parte din seria de evenimente de business pe care Mediafax le organizează începând din 2006 şi care vin în completarea informaţiilor de afaceri oferite zilnic companiilor. Prin conferinţele Mediafax Talks, oamenii de afaceri au la dispoziţie un forum de dezbatere despre subiecte şi probleme arzătoare, precum şi o modalitate de dialog cu autorităţile.

Evenimentul a fost sprijinit de Uniunea Naţională a Transportatorilor Rutieri din România şi de Organizaţia Patronală a Societăţilor Feroviare Private din Romania. Partenerii evenimentului au fost Garanti Leasing şi Fan Courier.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici