MedLife a finalizat achiziţia diviziei de servicii medicale Polisano

MedLife a finalizat achiziţia diviziei de servicii medicale Polisano, companie din top 10 cei mai mari operatori de servicii medicale din România, ca urmare a aprobării acesteia de către Consiliul Concurenţei, informează compania.

540 afișări
Imaginea articolului MedLife a finalizat achiziţia diviziei de servicii medicale Polisano

MedLife a finalizat achiziţia diviziei de servicii medicale Polisano

În prezent MedLife deţine în Transilvania 5 spitale mono si pluridisciplinare, 7 laboratoare de analize, 8 clinici cu departamente de imagistică medicală, 2 maternităţi şi un centru de fertilizare in vitro.

“Din acest moment, MedLife devine lider detaşat şi la nivelul regiunii Transilvania, cu peste 60 milioane de euro cifră de afaceri numai în această zonă geografică şi finalizează cu succes una dintre cele mai relevante şi complexe acţiuni de pe piaţa serviciilor medicale din România”, a declarant Mihai Marcu, preşedinte şi CEO al MedLife.

Înfiinţat în anii ’90, Polisano este primul grup complet integrat din domeniul medical din România, care include o serie de patru clinici cu laboratoare proprii situate în Bucureşti şi Sibiu, dar şi un spital privat – Spitalul European Polisano din Sibiu.

În aproximativ 25 ani de activitate, Polisano a deservit cca 2,1 milioane de pacienţi atât în zona de retail, cât şi în cea corporate. Compania are în prezent peste 500 de angajaţi şi a înregistrat la nivelul anului 2016 o cifră de afaceri de cca 80 milioane lei.

MedLife a realizat prima achiziţie în 2011 prin cumpărarea pachetului majoritar din grupul de firme PDR Braşov. În 8 ani, compania a efectuat 19 achiziţii, fiind, probabil, operatorul medical cu cea mai mare expertiză de cumpărare şi integrare a unui grup de companii sau firme medicale. Ultima achiziţie anunţată a fost Solomed, un grup de clinici de servicii medicale prezente pe piaţa din Piteşti, Costeşti şi Curtea de Argeş.

Acţiunile emise de MedLife SA sunt admise la tranzacţionare pe piaţa reglementată la vedere administrată de Bursa de Valori Bucureşti, Categoria Premium, având simbolul de tranzacţionare ″M″.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici