Mega Image a deschis vineri cinci magazine noi în Bucureşti şi comuna Tunari

Mega Image a deschis, vineri, cinci magazine noi, dintre care trei magazine de proximitate Shop&Go în Bucureşti şi două supermarketuri Mega Image, unul în Capitală şi unul în comuna Tunari, şi a încheiat astfel luna august cu nouă unităţi noi, a anunţat retailerul.

12489 afișări
Imaginea articolului Mega Image a deschis vineri cinci magazine noi în Bucureşti şi comuna Tunari

Mega Image a deschis vineri cinci magazine noi în Bucureşti şi comuna Tunari

Cele două supermarketuri Mega Image sunt situate unul în comuna Tunari, judeţul Ilfov, cu o suprafaţă de 551 metri pătraţi, şi unul pe strada Valea Argeşului din Capitală, cu o suprafaţă de aproximativ 256 metri pătraţi.

Cele trei magazine Shop&Go sunt amplasate pe şoseaua Bucureşti-Ploieşti (129 metri pătraţi), Calea Ferentari (90 metri pătraţi) şi pe Splaiul Unirii (127 metri pătraţi).

În august, Mega Image a deschis nouă magazine, din care patru Mega Image şi cinci Shop&Go.

Parte a grupului belgian Delhaize, Mega Image este cea mai mare reţea de supermarketuri din România, care cuprinde 247 magazine în Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Piteşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe, sub mărcile Mega Image (148) şi Shop&Go (99).

Anul trecut, Mega Image a obţinut un profit de 3,5 ori mai mare decât în 2011, de 46,7 milioane lei (10,5 milioane euro), la o cifră de afaceri cu 44% mai ridicată, de 1,75 miliarde lei (394 milioane euro).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici