Mega Image depăşeşte 400 magazine, după deschiderea a 9 unităţi în Bucureşti, Ploieşti şi Constanţa

Mega Image, parte a grupului belgian Delhaize, deschide vineri şi sâmbătă nouă magazine noi, şapte în Bucureşti şi câte unul în Ploieşti şi Constanţa, ajungând astfel la o reţea de 401 supermarketuri, a anunţat retailerul.

165 afișări
Imaginea articolului Mega Image depăşeşte 400 magazine, după deschiderea a 9 unităţi în Bucureşti, Ploieşti şi Constanţa

Mega Image depăşeşte 400 magazine, după deschiderea a 9 unităţi în Bucureşti, Ploieşti şi Constanţa (Imagine: Gabriel Petrescu/ Mediafax Foto)

Astfel, vineri, Mega Image a deschis patru magazine de proximitate Shop&Go, cu suprafeţe între 75 şi 118 metri pătraţi, şi un supermarket Mega Image de aproximativ 264 metri pătraţi în Bucureşti, un Shop&Go în Constanţa şi un Mega Image în Ploieşti.

Sâmbătă, Mega Image deschide alte două supermarketuri în Bucureşti, cu suprafeţe între de 434 şi 652 metri pătraţi.

Fondat în 1995, Mega Image este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România, prezent în Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Piteşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe din ţară. Retailerul deţine magazine sub mărcile Mega Image (194), Shop&Go (205), AB COOL FOOD (1) şi Mega Drive (1).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici