Mega Image deschide nouă magazine şi încheie anul cu o reţea de 410 unităţi

Mega Image deschide nouă magazine, în ultimele zile ale anului, reţeaua ajungând astfel la un total de 410 unităţi, a anunţat retailerul deţinut de grupul belgian Delhaize.

364 afișări
Imaginea articolului Mega Image deschide nouă magazine şi încheie anul cu o reţea de 410 unităţi

Mega Image (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Astfel, duminică au fost lansate trei magazine în Bucureşti (Mega Image Mărăşesti 2, Mega Image Turnu Măgurele şi Shop&Go Valea Buzăului 14), marţi vor fi inaugurate cinci unităţi în Capitală şi Ilfov (trei Mega Image - Magheru, Lacul Morii, Brăneşti - şi două Shop&Go - Floruţa Ion 65 şi Pantelimon 357), iar în ultima zi a anului retailerul va deschide o nouă unitate Mega Image, tot în Bucureşti, situată în zona bulevardului Dinicu Golescu.

Mega Image arată, într-un comunicat, că a angajat peste 1.300 de persoane, de la începutul anului până în prezent, noii angajaţi lucrând la sediul central, în depozit şi magazine, şi că va continua anul viitor extinderea reţelei de magazine.

În 2014 numărul magazinelor de proximitate Shop&Go l-a depăşit pe cel al supermarketurilor standard Mega Image, în prezent cele două branduri fiind prezente cu 208, respectiv 200 de unităţi, iar Mega Image s-a lansat pe online în parteneriat cu eMag, operaţiuni pentru care a construit şi un depozit nou (Mega Drive) şi a lansat un magazin specializat în vinuri (Wine Gallery) în mall Vitan. Retailerul deţine şi un magaxin de produse congelate - AB COOL FOOD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici