Mega Image deschide patru Shop&Go în Capitală, Mogoşoaia şi Popeşti şi se apropie de 340 de magazine

Mega Image, parte a grupului belgian Delhaize, deschide vineri patru magazine de proximitate Shop&Go, două în Bucureşti, unul în Mogoşoaia şi unul în Popeşti Leordeni, extinzându-şi astfel reţeaua naţională la 339 de unităţi, a anunţat retailerul.

216 afișări
Imaginea articolului Mega Image deschide patru Shop&Go în Capitală, Mogoşoaia şi Popeşti şi se apropie de 340 de magazine

Mega Image (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Noile magazine Shop&Go din Capitală sunt situate ambele în sectorul 5, Shop&Go Petre Ispirescu 115 având o suprafaţă de vânzare de circa 81 metri pătraţi, iar Shop&Go Calea 13 Septembrie 162 de aproximativ 106 metri pătraţi.

Unitatea din Mogoşoaia, judeţul Ilfov, este amplasată pe şoseaua Bucureşti Târgovişte nr. 197 şi are o suprafaţă de vânzare de 98 metri pătraţi.

Magazinul de proximitate Shop&Go din Popeşti Leordeni, judeţul Ilfov, are o suprafaţă de vânzare de 71 metri pătraţi.

Mega Image a mai deschis în această săptămână trei magazine Shop&Go în Bucureşti.

La începutul lunii, Mega Image a anunţat că a ajuns la un acord pentru a prelua 20 din cele 22 de magazine operate de reţeaua Angst, după ce compania locală s-a retas dintr-o colaborare cu Carrefour, tranzacţie ce urmează a fi aprobată de Consiliul Concurenţei.

Cumpărăturile la Mega Image vor putea fi făcute şi online, după ce compania a dezvoltat în parteneriat cu eMAG o platformă online disponibilă la nivel naţional, prin care clienţii celor doi retaileri pot comanda peste 7.500 de produse specifice unui supermarket.

În prima etapă, magazinul online va funcţiona în versiunea beta, urmând ca oferta de produse, cât şi platforma şi serviciile să fie ajustate şi optimizate, au anunţat marţi cei doi retaileri.

La mijlocul lunii iulie, Mega Image a introdus serviciul de livrări la domiciliu pentru produsele congelate din magazinul său specializat AB Cool Food, care pot fi comandate telefonic sau online pe site-ul magazinului de către toţi consumatorii din Bucureşti şi judeţul Ilfov.

Fondat în 1995, Mega Image, parte a grupului belgian Delhaize, este cel mai mare lanţ de supermarketuri din România şi cuprinde 339 de magazine în Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Piteşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image (174), Shop&Go (163), AB COOL FOOD (1) şi Mega Drive (1)

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici