Mega Image deschide vineri două supermarketuri în Bucureşti

Mega Image va deschide vineri două supermarketuri în Bucureşti, ajungând astfel la o reţea de 249 de unităţi la nivel naţional, a anunţat retailerul.

455 afișări
Imaginea articolului Mega Image deschide vineri două supermarketuri în Bucureşti

Mega Image deschide vineri două supermarketuri în Bucureşti (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Ambele magazine vor fi operate sub brandul Mega Image, iar unul, cu o suprafaţă de 434 metri pătraţi, va fi situat pe strada Maior Vasile Băcila, din sectorul 2, urmând ca celălalt, cu 260 metri pătraţi suprafaţă de vânzare, să fie deschis pe strada Râul Doamnei, din sectorul 6.

Mega Image va deschide încă trei magazine noi până la finalul lunii septembrie.

Parte a grupului belgian Delhaize, Mega Image este cea mai mare reţea de supermarketuri din România, care cuprinde 249 magazine în Bucureşti, Constanţa, Ploieşti, Piteşti, Braşov, Târgovişte şi alte oraşe, sub mărcile Mega Image (150) şi Shop&Go (99).

Anul trecut, Mega Image a obţinut un profit de 3,5 ori mai mare decât în 2011, de 46,7 milioane lei (10,5 milioane euro), la o cifră de afaceri cu 44% mai ridicată, de 1,75 miliarde lei (394 milioane euro).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici