Mercedes-Benz transformă fabricile de transmisii din România în unităţi de producţie pentru motoare electrice

  • După 2024-2025 la Sebeş şi Cugir Mercedes-Benz va produce motoare electrice şi componente pentru acestea, înlocuind treptat producţia de cutii de viteze.
  • Decizia vine la aproape zece ani de la anunţul investiţiei de 300 de milioane de Euro, notează Ziarul Financiar.
3365 afișări
Imaginea articolului Mercedes-Benz transformă fabricile de transmisii din România în unităţi de producţie pentru motoare electrice

Star Assembly şi Star Transmission, diviziile locale ale Mercedes-Benz AG, vor produce motoare electrice din 2024 pentru noua gamă de maşini pe baterii EQ.

În vara anului trecut reprezentanţii Star Assembly declarau pentru ZF faptul că „unităţile de producţie din România, din Sebeş şi Cugir, sunt o parte importantă a reţelei de producţie pentru trenurile de rulare ale Mercedes-Benz Cars la nivel global. Fabricile sunt acum utilizate la nivel total. Pentru viitoarea aliniere a fabricii suntem în prezent în faza de plan, cu o viziune spre schimbarea portofoliului de produse şi efectele acestora“.

Citiţi continuarea pe ZF Corporate

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici