Metro Cash&Carry România a lansat un magazin online. Ce produse pot fi cumpărate

Metro Cash&Carry România a lansat un magazin online dedicat produselor de birotică, papetărie, electronice, electrocasnice, IT, curăţenie şi protocol, denumit Metro Office Direct, reprezentând prima iniţiativă din comerţul modern românesc în domeniul vânzărilor online.

3685 afișări
Imaginea articolului Metro Cash&Carry România a lansat un magazin online. Ce produse pot fi cumpărate

Metro Cash&Carry România a lansat un magazin online. Ce produse pot fi cumpărate

"Piaţa din România are nevoie de un astfel de serviciu şi suntem siguri că această iniţiativă se va bucura de succes, motiv pentru care luăm în calcul dezvoltarea unor noi secţiuni şi instrumente online", a declarat într-un comunicat Marc Carena, Director Management Clienţi Metro Cash & Carry România.

Magazinul online Metro Office Direct include o gamă de peste 4.500 de articole, îmbogăţită faţă de cea disponibilă pe rafturile magazinelor clasice. Comenzile vor fi onorate în 24 de ore. Plăţile vor putea fi efectuate în baza unui parteneriat încheiat între Metro şi BCR, sau ramburs, la livrarea produselor.

Metro Cash & Carry, din grupul german Metro, are peste 700 de magazine în 30 de state. În România reţeaua include 32 de magazine, în 24 de oraşe. Metro este prezent pe piaţa românească şi prin lanţul de magazine Real.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici