Metrorex cumpără electricitate pentru un an, printr-un contract estimat la aproape 16 milioane euro

Administratorul metroului bucureştean Metrorex vrea să achiziţioneze energie electrică pe o perioadă de un an, contractul având o valoare estimată de 69,5 milioane lei (15,8 milioane euro), inclusiv TVA.

152 afișări
Imaginea articolului Metrorex cumpără electricitate pentru un an, printr-un contract estimat la aproape 16 milioane euro

Metrorex cumpără electricitate pentru un an, printr-un contract estimat la aproape 16 milioane euro (Imagine: Ovidiu Micsik/Publimedia)

Acordul vizează furnizarea a aproximativ 170.000 MWh la medie tensiune, în perioada 1 iulie 2015 - 30 iunie 2016, potrivit unui anunţ al Metrorex.

Achiziţia va fi finanţată prin buget, din subvenţie şi veniturile proprii ale companiei.

Furnizorul va fi selectat prin licitaţie deschisă, pentru preţul cel mai scăzut. Termenul limită pentru primirea ofertelor este 7 mai.

Metrorex a atribuit la jumătatea anului trecut companiei Electrica Furnizare un contract în valoare de 62,1 milioane lei (14,15 milioane euro), inclusiv TVA, pentru livrarea de energie electrică în intervalul 1 iulie 2014 - 30 iunie 2015.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici